Om


Det som finns att berätta om mig finns i min blogg. Därför är det kanske inte innehåll för just dig? Vad är egentligen innehåll?

Innan jag startade den här bloggen så tog jag mig tiden att kolla vad andra ”framgångsrika” skriver om. I detta nu så verkar KENZA vara störst i Sverige när jag skriver detta i juni 2012. Tätt följt av andra flickor i 20+ där fokus ligger på fest kring Stureplan, gamla pojkvänner, flytningar och kläder.

Hur ska jag kunna kämpa mot det? Ganska långt ner på listan så kommer än av mina favoriter dock. För min framgångs skull så behandlar den helt fel ämnen, nya tekniska saker, dataspel, tuffa bilar, roliga klipp på YouTube och liknande. Lite sånt tänkte jag skriva om. Sån som gör mig glad, sånt som gör mig arg och sånt som jag bara vill få ur mig.

Jag är hemskt ledsen för att kommande könsord, sexuella anspelningar, fördomar, pinsamheter för mina nära och kära samt att jag kommer framstå som en idiot ibland.

Om du fortsätter läsa mina inlägg så kan vi vara idioter tillsammans och vips så har vi kanske bildat ett politiskt parti?

 

Annonser

2 reaktioner på ”Om

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s